sk
  • TEMPEST je 8. najväčší dodávateľ IT produktov a služieb podľa pridanej hodnoty v SR. Tento ukazovateľ sa oproti minulému roku nezmenil.
  • TEMPEST je 12. najväčší dodávateľ IT podľa tržieb a oproti minulému roku sme si o dve miesta pohoršili.

Na základe prieskumu sme zistili, že až 98 % našich zákazníkov by spoluprácu s TEMPEST-om odporučilo. Viac ako polovica našich zákazníkov tvrdí, že naše služby sa zlepšujú, a vyše 40 % vníma naše služby bez zmeny. Náš zákazník vo voľnom čase najradšej športuje alebo sa venuje aktivitám spojeným s prírodou alebo kultúrou. Možno ho nájsť na sociálnych sieťach, najmä na Facebooku (40 %) a LinkedIne (44 %).

Prieskum - marketing

TEMPEST je aktívny na sociálnych sieťach Facebook a LinkedIn. Pracujeme s dohodnutou stratégiou a content plánom. Máme viac ako 600 fanúšikov na Facebooku a vyše 1 200 na LinkedIne. Na oboch sociálnych sieťach sme narástli o stovky fanúšikov za rok. Obľúbenosť komunikácie prostredníctvom sociálnych sietí stále rastie, čo potvrdzujú aj naše každoročne realizované prieskumy. Takmer polovica respondentov má účet na Facebooku alebo LinkedIne. TEMPEST pravidelne vydáva newsletter, ktorého obľúbenosť stále rastie. Okrem prieskumu nám to potvrdzuje aj konverzia 25 %, teda fakt, že štvrtina respondentov si newsletter otvorí.

Kompletné výsledky nášho prieskumu nájdete v našich novinkách.

copyright © 2013 TEMPEST a.s.
+with love by milk, WEB je postavený na CMS Romboid

Mobilná verzia / Plná verzia