sk

"Rok 2015 bol pre nás rekordným rokom. Pracovali sme na desiatkach náročných projektov, z ktorých viaceré majú celospoločenský význam."

Peter Krásny, generálny riaditeľ spoločnosti TEMPEST a.s.

Na kvalite a výsledkoch zákazníckych projektov nám nesmierne záleží, venovali sme im maximálne úsilie a podriadili sme im potrebné procesy i nasadenie. Dnes máme vo firme takmer 300 zamestnancov na trvalý pracovný pomer, čo predstavuje medziročný rast ľudských zdrojov o 12%. Naše tržby dosiahli 120 miliónov eur, čím sme sa posunuli na úplnú špičku poskytovateľov IT služieb na Slovensku. Uvedomujeme si, že naši zákazníci sú v mnohom závislí na nás, na našich ideách a na kvalite našej práce. Myslím si však, že s komerčným úspechom by mala rásť zodpovednosť nie len za firmu a mojich kolegov, ale aj za naše okolie. Naše výsledky nás zaväzujú k ešte väčšej spoločenskej zodpovednosti, k úcte k realite a k posilňovaniu dôvery.

Naším najvýznamnejším projektom minulého roka bol Jednotný informačný systém v cestnej doprave. Pokrýva rozsiahlu agendu a významne prispieva k zefektívneniu rezortu i k zvýšeniu bezpečnosti na cestách. Pracujú na ňom desiatky ľudí v maximálnom nasadení vyše roka, čo je pomerne dlhý čas. A čas je aj témou našej Výročnej správy. Technológie vytvárajú priestor pre efektivitu alebo časovú úsporu. Napríklad automatizáciou činností alebo vytvorením nových, komplexnejších a rýchlejších informácií potrebných pre rozhodovanie. Ušetrený čas môžu naši zákazníci investovať do zlepšenia zákazníckej skúsenosti, inovácií alebo tvorby nových stratégií. V súkromí je čas rovnako vzácny. Chcel by som ho viac tráviť s mne blízkymi ľuďmi. Čas je vzácnou komoditou, ktorá poväčšine chýba a privítali by sme jej viac. Nakoniec, čas sa aj my snažíme využiť efektívne. Venujeme ho pozornému počúvaniu našich zákazníkov, inováciám a dôslednému plneniu našich úloh.

Ďakujem všetkým, ktorí pomáhajú tvoriť hodnoty, získavať čas pre dobré veci a ktorí sa podieľali na našich úspechoch v minulom roku.

Ing. Mgr. Peter Krásny
generálny riaditeľ a predseda predstavenstva TEMPEST a.s.

copyright © 2013 TEMPEST a.s.
+with love by milk, WEB je postavený na CMS Romboid

Mobilná verzia / Plná verzia